Om Nordvest Hallen

 

Nordvest Hallen er Tjørring Idrætsforenings ”hjemmebane”.

 

Velkommen til Nordvest Hallen

Nordvest Hallen rummer 2 idrætshaller med plads til forskellige typer af indendørs idrætsgrene.

Der er en kantine med tilhørende mødelokaler, som drives af en kantineforening bestående af frivillige. Endvidere er der ”1st Floor” som udlejes til fester, møder, firmaarrangementer mv.

I forbindelse med hallen ligger fodboldbaner og brugere af disse benytter omklædningsfaciliteter i hallen.

Nordvest Hallens personale

Thomas Mølgaard

Thomas Mølgaard

Hal inspektør

Else Grysbæk

Else Grysbæk

Hal assistent

Mobil: 29 42 00 73

Målet er høj PLUS

Vores mål og ambition er, at Nordvest Hallen er idrættens hus i Tjørring området. Hvor sundheden såvel fysisk som socialt styrkes. En høj PULS er målet.

De fysiske rammer skal dække behovet for Tjørring Idræts Forening, i daglig tale TIF. Ligeledes skal institutionen levere idrætsfaciliteter til Tjørring skole og tiltrække den uorganiserede idræt.

Det er ligeledes målet, at Nordvest Hallen udvikler sig yderligere som fællesskabets hus i Tjørring/Herning Nord. Hvilket betyder at ud over faciliteter til idræt, skal institutionen udvikles med nye tiltag inden for sundhed og kulturelt samvær.

Institutionen må gerne udvikle sig til Herning kommunes førende sundheds- og kultur institution.

Midlet

Vores mål og ambitioner realiseres via 2 midler.

Høj tilfredshed – Målet er Herning kommunes mest tilfredse idrætsudøvere samt øvrige brugere, fundamentet er dygtige, engagerede og tilfredse medarbejdere.

Investeringer – Vi vil i samarbejde med alle brugere, Tjørring borgere, erhvervslivet, Herning kommune og fonde, udarbejde en fremtidsplan for Nordvest Hallen, hvor institutionen bliver Herning Kommunes førende sundheds- og kulturinstitution og er en vigtig medspiller i udviklingen af Herning største vækstområde.